Зов за помощ


Зов за помощ
Георги Найденов
10 Април 2010, Събота


Да помогнем на Гого
Любимият на няколко поколения Гого от „Тоника“, омагьосващ публиката с емблематичните си изпълнения и неповторимо сценично пресъствие, е закъсал жестоко със здравето си. Той отчаяно се бори от известно време с тежко и коварно заболяване. Отчаян от неуспешното досега лечение, легендарният бургазлия тези дни написа писмо, с което потърси помощ от състрадателните си сънародници.



Бургаският кмет Димитър Николов незабавно внесе докладна, която ще бъде гласувана на предстоящата сесия на Общинския съвет, да бъдат заделени  25 000 лв. от общинския бюджет, с които да се подпомогне лечението на Гого. Кметът на Айтос Евгени Врабчев също побърза да даде старт на дарителска кампания и тъй като общинските пари са кът, айтоският градоначалник е решил да призове съветниците да дадат своята лепта за айтоския гражданин Георги Найденов.
Публикуваме трогателното писмо на певеца с надеждата, че сред читателите ни също ще се намерят благодетели, които ще му подадат ръка в този труден за него момент.
“Моля помогнете!

Уважаеми приятели,

Ще ви спестя всякакви предисловия и обяснения и ще го кажа направо: Боледувам от рядка и за съжаление нелечима болест с неизяснен произход и фатален край.
След като за една година опитах всички възможности у нас, единствената вероятна алтернатива остана присаждане на стволови клетки. Засега съгласие за тази интервенция съм получил само от Москва на цена 50 хил. лв.
Тази сума не е по възможностите на моето семейство и затова ви моля за помощ.
Ако нямате възможност, изпратете това писмо по факс или до тези, които смятате, че могат да помогнат. Надявам се разбирате, че съм прибягнал до тази крайна за ме мярка, защото всеки ден е от значение.
Банковата сметка е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20 . Телефон: 0889 38 00 30
Благодаря ви и нека Бог ви благослови!”
Гого


В категории: Музика

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
yana 75
12.04.2010 13:24:22
0
0
[smash] зная , тук написанотo е достатъчо анти- хуманно. замисляйки се , обаче е логично. целта, на която се разчита в случая е - да се събуди съжалителна реакция в хората. така, трогнати до сълзи се отзовават на призива. като посочим и факта - бългатинът е състрадателен в натурата си...! ефекта : дори и малко имащия гражданин е готов да бръкне в изтънялят си портфейл . до тук , добре! обаче - първоистинктно. хайде сега да разсъждаваме /нали затова сме не само хомо , ама и САПИЕНС/ . да видим в случая , кой е човека , а и времената в които живеем ? нека си спомним, как не в далечно минало ,възосновата на добре раздуханата от медиите кaмпаниа, бащата на пострадалоTо момиче от катастрофата с Максим Ставински, събра не малко пари. и какво стана ? ами реши типът, че сумата е голяма и за да я "регулира" , посещаваше редовно софийските казина. кой ми дава гаранция, че "елитното" семейство в случая е останало без стотинка и затова се обръща към нас ? защото това семейство никога в миналото не е принадлежaло към т. н. социално слаби. от къде да сам сигурна, че те не искат от другите , за да не пипат тяхното ? социалниат слой от които произхождат и на които принадлежат , предполага много по- различно съотношение индивид - пари . нека и да се смята за груб материализъм , но преди да решите да откликнете на подобни призиви, стараите се да отсявате зърното от пливата и не се подлъгвайте от мотото : в нещастието всички са равни ! защото за голямо съжаление , не е така .
3
12.04.2010 09:21:42
0
0
Яна, твърде жестоко е това, което си написала. Да не дава Господ никому да се случва да търси пари за живота си...
2
12.04.2010 07:33:48
0
0
1
yana 75
11.04.2010 12:20:02
0
0
сажелявам за болеста постигнала Гого ! неискам да бъда цинична , но щом хора от спектакъла зоват за материална подкрепа обикновенният гражданин....! неминуемо възникват не малък брой въпроси . КАК ? при толкова издадени дискове /навремето плочи/, изяви , клипове. при нестихващи скандали, които заформяше полвинката на Гого , защото парите и славата вечно не и стигаха...! и по времето на Домино , Тоника , а и след това . жената на Гогата се славеше с пословична истерия и алчност. сега си позволява да търси от HAC парична помощ...! то не бяха , вили, коли , звукозаписни cTудия - детто бяха проглушили ушите на хората от квартала...! XAидE на принципа - "капка по капка - вир" , състрадание! ? ! ?. имайки възможност не бих дала и стотринка . по- скоро бих помогнала на беден болен човек или дете. а от мен един съвет : ЗАПОЧВАЙТЕ ДА РАЗПРОДАВАТЕ ! като стигнете до тоалетите и чантите на Ева , като свършите и тях....! тогава ходете да търсите пари от народа .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки