Джон Лоутън представи Малко Търново


Джон Лоутън представи Малко Търново
снимка СКАТ тв
31 Август 2010, Вторник


Премиерата събра в читалището на едноименния общински център цялата общественост на града и много жители от съставните села



Автор: Десант

Най-новият филм от поредицата „Джон Лоутън представя...“, посветен на община Малко Търново, бе представен във вторник пред публика. Премиерата събра в читалището на едноименния общински център цялата общественост на града и много жители от съставните села.

След края на прожекцията развълнуваните зрители единодушно оцениха високо таланта на рок легендата като водещ и признаха, че благодарение на неговото сладкодумие и атрактивно поднасяне на местните забележителности, природа, бит и традиции те лесно ще стигнат до сърцата на чуждите туристи.

Идеята е чрез филма да бъде засилен интереса към това райско кътче на родината ни и то да бъде посещавано от все повече наши и чужди летовници. „Надявам се, че сме успели да направим нещо добро за Малко Търново“ - сподели собственикът на телевизия СКАТ и продуцент на лентата Валери Симеонов, който връчи на кмета на общината Иван Иванов копие от филма (на снимката). Той ще бъде излъчен по телевизия СКАТ тази събота от 9.30 ч. и в неделя от 19.30 ч.



В категории: Новини , Общини , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки