„Паисий кючек“ стигна до главния прокурор


08 Март 2011, Вторник


Местната организация на ПП „Вяра Морал Родолюбие Отговорност“ – Национален идеал за единство (ВМРО – НИЕ) в Сливен предлага на Националния изпълнителен комитет (НИК) да сезира главния прокурор Борис Велчев за гнусната гавра с националното достойнство, наречена „Паисий кючек“.

Това се налага заради отказа на Районна прокуратура Луковит да образува



Автор: Доброслав Иванов

производство срещу създателите на кючека. Въпреки че от тамошната Областна дирекция на МВР уведомиха, че е направена проверка и са разпитани музикантите и тартора им т. нар. Данчо Джамайката, прокуратурата се позовава на прекратяването на преписката от Районна прокуратура Сливен, която направи това скорострелно без всякакво разследване.

Припомняме, че в нашия сигнал бяха посочени аудио и видеоматериал, в който споменатият изпълнител обяснява, че „песента” била измислена на циганска сватба в Сливен в чест на младоженеца, който се казвал Паисий Календарски.

Общинският отдел „Гражданска регистрация” издаде документ, който удостоверява, че няма регистрирано такова лице в Община Сливен. Бяха посочени и линкове и торенти, където гаврата е достъпна. Припомняме още, че соченият за първи представител на българското Възраждане и пръв будител е поставен в текста редом до мафията, де не говорим че думите навеждат на мисълта за възпяване на износа на проститутки в Испания. В дните около честването на Сан Стефанския идеал за единна и целокупна България се питаме еничарска ли е българската прокуратура и затова искаме Борис Велчев или да го потвърди, или отхвърли.



В категории: Новини , Горещи новини , Музика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки