Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември 2016 г.


29 Август 2016, Понеделник





Овен През седмицата ще поставите ново начало. Периодът ще е наситен с нови запознанства, нови впечатления и прилив на енергия. Звездите обаче съветват да не се захващате с неща, които не са по силите ви. Времето е подходящо за инвестиции. Сдържаността в проявата на чувства, отсъствието на топлотата в отношенията с любимия човек или разлъката могат да ви накарат да се чувствате малко самотни.

Телец Придържайте се към златната среда и избягвайте крайностите, те няма да са във ваша полза. Излишната прямота и откровение усложняват отношенията ви в работата. Проявете повече гъвкавост в общуването с началниците. Завладени сте от мнителност и безпричинна тъга и се чувствате раздразнени. Проявете сдържаност. Не се отчайвайте, късметът ще е на ваша страна.

Близнаци И тази седмица се очертава динамична за представителите на зодия Близнаци. Заложете на образованието или повишаване на квалификацията ви. Финансовата ситуация около вас продължава да е сравнително затегната. За сметка на това социалният ви живот ще бъде активен - предстоят контакти с много хора и пътувания. Доверете се на подкрепата на близките си, за да направите най-правилната преценка.

Рак Опитвайте се да подходите с мярка към всички ваши дейности - в партньорствата, в отношенията с близките хора и финансовите дела. Бъдете нащрек, когато става дума за някакви не много ясни формулировки и идеи за действие. Стара любов ще иска нов шанс, но това ще е свързано с много важни промени и решения, за които може и да не сте готови или да нямате желание да осъществите.

Лъв Нестандартният подход към ситуациите и умението ви да убеждавате ще се окажат печеливш фактор за благоприятния развой на събитията около вас. Жизнената ви енергия и потенциал са изключително високи. Пред вас се откриват невероятни шансове. Можете да привлечете за сътрудничество влиятелни лица. Ново познанство или стара симпатия внасят смут в мислите ви. Не се поддавайте на чуждо влияние.

Дева През седмицата Фортуна ще ви постави на кръстопът. Съдбата ви предоставя възможност да направите избор, но се колебаете. Звездите съветват да бъдете изключително внимателни. Не бъдете резервирани към съветите, които ви дават приятели. Не се впускайте в излишни емоции. Здравословната ви форма ще е добра, но е желателно да следвате целесъобразен начин на живот. Не отлагайте почивката си.

Везни Заредете се с решителност и смелост, защото събитията тази седмица изискват и активност, и повишено внимание. Началото на периода налага стабилност във финансовите въпроси, но бъдете разумни в разходите. Спазвайте дистанция в отношенията с приятели, които не познавате достатъчно добре. Доверете се на вътрешното си чувство за намирането на решение на важен проблем. В любовта надвисват облаци.

Скорпион Контролирайте темперамента си, тъй като нравът ви може да стане причина за възникването на делови или лични проблеми. Очертават се нови партньорства, които ще открият неподозирани възможности за вас и ще ви бъдат изключително полезни. Ясно очертайте приоритетите, изяснете си от какво всъщност се нуждаете и се постарайте да запълните липсите, които намаляват ефективността ви. 

Стрелец Седмицата е изпълнена с положителни емоции. Изживейте ги пълноценно. Укрепете вярата в собствените си възможности, за да постигнете така желания успех в професионално и материално отношение. Звездите съветват да проявите повече активност и да потърсите съмишленици в действията си.  Обзети сте от романтични пориви, но скоро вълнението може да бъде заместено от разочарование.

Козирог През седмицата е възможно тонусът ви леко да спадне. Мислите, че ви е трудно да се справите сами, но преди да поискате помощ, преценете точно към кого да се обърнете. Ще постигнете успех само ако положите необходимите усилия и не пренебрегвате съветите на мъдрите хора. Все пак имайте предвид, че професионалните ви постижения зависят и от поведението ви.

Водолей Седмицата ще е наситена със събития, които дават добри възможности за бизнес и печалби. Бъдете отворени за новостите. Може би ще ви се наложи да обмислите бъдещи промени в работата си. Предстоят срещи на високо ниво и възможност за изява, но на този етап не афиширайте намеренията си. В личен план се задава ново вълнуващо запознанство.

Риби Интересна и неочаквана среща с високопоставена личност може да ви помогне да се реализира стара ваша мечта. Очаквайте покана за приятелско светско събиране. Създавате нови контакти, получавате важна информация. Получавате висока оценка за професионализма си, но всичко това ви коства много усилия и нерви. Ще имате печалби, стига да сте на точното място в подходящото време, следвайте еднакво добре интуицията и разума си.



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки