„Златна есен – Етрополе 2016” предлага много емоции на туристите


„Златна есен – Етрополе 2016” предлага много емоции на туристите
07 Октомври 2016, Петък




Автор: Десант

От 14 до 16 октомври на хижа „Кокалското” ще се проведе Пети национален туристически събор „Златна есен – Етрополе 2016”, която се провежда под патронажа на кмета на Община Етрополе Димитър Димитров и със съдействието на Българска федерация по туризъм, Клуб „Туризъм и екология – опознай и съхрани – 2001” и Алианс Български командоси.

Туристическият събор се провежда всяка година по случай Световния ден на туризма, който вече бе отбелязан на 27 септември.

Учениците, запалени по спорта и туризма, ще имат възможност да участват в походи и спортно-туристически състезания. Дисциплините, в които се състезават са: спортно-туристическа щафета, теглене на въже, построяване на палатка за време, стрелба с въздушна пушка, дартс.

Тази година ще бъдат включени и майсторско управление на велосипед и колокрос. Всички участници имат възможност да се включат в художествената самодейност на туристическа тематика, представяне на хумористична сценка, както и да вземат участие в конкурса за най-хубава рисунка посветена на природата в Етрополе.

За участниците над 15 години ще има и преход до връх Свищи плаз  и обратно.  

Организаторите предупреждават, че при лоши атмосферни условия програмата може да претърпи промени.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки