Куцо, кьораво и сакато на преглед... в ГЕРБ


Куцо, кьораво и сакато на преглед... в ГЕРБ
Много "грешки" взеха да стават...
10 Ноември 2016, Четвъртък


След страховитите поличби и апокалиптични прогнози след втория тур на изборите, в централата на ГЕРБ решиха да сменят плочата и да го обърнат на позитивен пиар.

Автор: Светлана Николова

След страховитите поличби и апокалиптични прогнози след втория тур на изборите, в централата на ГЕРБ решиха да сменят плочата и да го обърнат на позитивен пиар.

Разбира се, това не стана просто така, а след като Бойко Борисов обяви, че много се е накарал на кметовете си, които дни на ред тръбяха, че ако Цецка Цачева загуби изборите, ще спрат програмите за саниране на жилищни сгради, потоците пари от ЕС ще секнат и не настанат страшни времена.

Най-активни в страшките бяха гербаджийските градоначалници на Бургас, Сливен и Смолян. След като се видя, че напъните им постигат обратен ефект и хората масово се забавляват с опитите за всяване на страх, стратегията от днес е коренно различна.

Столичната организация на ГЕРБ в столичния район „Слатина“ например разлепи в няколко жилищни блока листовки с покани за безплатни медицински прегледи:

„ГЕРБ Слатина организира в 22 ДКЦ безплатни прегледи от очен лекар, специалист вътрешни болести и ортопед", се казва в обявата.

Нетрадиционният начин за привличане на избиратели обаче предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Още повече, че на места в края на призива „всички на лекар при нас“ е била поставена снимка на Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Сгрешили сме, че поставихме снимката на г-жа Цачева и генерал Манушев под това обявление”, коментира днес шефката на ГЕРБ в района Живка Новкова. По думите й тази инициатива се провеждала от много време, но сега случайно се е освободила възможност прегледите да бъдат проведени в петък в 22 ДКЦ, затова от партийната структура са се и възползвали от възможността.

Но иначе не било агитация за вота в неделя...


В категории: Новини , Политика , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки