Патриотите отбелязха 169 години от рождението на Христо Ботев


Патриотите отбелязха 169 години от рождението на Христо Ботев
06 Януари 2017, Петък


Ботев е един от великите български революционери, които са поставили основата на родолюбието със силни и огнени слова, каза заместник председателят на НФСБ Валентин Касабов в Бургас

Автор: Десант

На 6 януари – деня, в който цялата страна отбелязва 169 години от рождението на един от най-великите българи – Христо Ботев, родолюбците от „Национален фронт за спасение на България” и „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ отдадоха почит на гениалния поет революционер.



Пред бюст-паметника му в Борисовата градина в София венци от името на патриотичната формация бяха поднесени цветя и венци точно в 12,00 часа на днешния ден.



Патриотичното обединение отбеляза светлата годишнина и в Бургас. Членове и симпатизанти на НФСБ, народните представители от парламентарната група на Патриотичния фронт Валентин Касабов и Христиан Митев, общинските съветници на Националния фронт за спасение на България в местния парламент Ангел Божидаров и д-р Бойко Миразчийски, представители на ВМРО и СЕК, както и журналисти от телевизия СКАТ поднесоха цветя и венци пред паметника на големия поет и безстрашен войвода в Приморския парк на града.



„Христо Ботев е един от великите български революционери, които са поставили основата на родолюбието със силни и огнени слова. Вечна да бъде паметта му, както и на всички възрожденци, благодарение на които България я има и днес“, подчерта заместник-председателят на партията на СКАТ Валентин Касабов пред Ботевия мемориал в Бургас.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки