Рекламен клип популяризира Природен парк "Странджа"


Рекламен клип популяризира Природен парк "Странджа"
Снимки: Скришноти от видеоклипа
15 Януари 2017, Неделя




Автор: Десант

Рекламен клип популяризира Природен парк "Странджа". Видеото е изработено с европейско финансиране по проект „Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН в България – второ издание“. Това е инициатива, която популяризира моделите на устойчиво развитие на туризма на територията на целия Европейски съюз.

Странджа е една от 12-те български дестинации в проекта, която е избрана да бъде рекламирана по този начин. Някои от другите представят природните красоти и историческото наследство около Враца, Луковит, Сапарева баня, Казанлък, Кърджали, Сандански, Кюстендил, Каварна и пр.

Кратките промоционални видеокллипчета са с продължителност до една минута и половина. Те включват и някои от интересните събития и туристическите обекти, разположени на територията на представените кътчета от България.

Странджа присъства в проекта  с кадри от Малко Търново, флората и фауната на планината, фестивалът „Зелениката“, нестинарските обреди, тракийските светилища в местността Мишкова нива. 



Видеата ще бъдат показвани на предстоящите международни туристически изложения, на които България ще участва през 2017 г. Материалите са издадени и в тираж от 2000 броя на DVD носители, във версия на български и английски език. Предвижда се те да се разпространяват на място на туристически борси, форуми и други събития, на които страната ни ще участва.




В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки