Патриотите: И за Колодрума в Пловдив има злоупотреби


Патриотите: И за Колодрума в Пловдив има злоупотреби
15 Януари 2017, Неделя


На пресконференция в понеделник от ПФ ще оповестят данни от проверка на АДФИ, установила сериозни нарушения на Закона за обществените поръчки

Автор: Десант

Народният представител от Патриотичния фронт Борис Ячев и общински съветници от ПФ в Пловдив ще оповестят на пресконференция в понеделник данни от проверка на АДФИ, установила сериозни нарушения  на Закона за обществените поръчки от страна на Община Пловдив, допуснати при изграждането на Спортна зала „Колодрума“.

Припомняме, че депутатите от Патриотичния фронт Борис Ячев и Валентин Касабов внесоха преди една година сигнал до главния прокурор във връзка с необоснованото поскъпване с няколко пъти на пловдивската спортна зала. Те настояваха кметът Иван Тотев да бъде разследван заради опорочени обществени поръчки, източване на общински и държавни средства, както и за конфликт на интереси.

А междувременно, само преди броени дни на пловдивския градоначалник бе повдигнато обвинение за престъпление по служба, от което са настъпили значителни вреди за общината в размер на 1 милион лева във връзка с изграждането на новия зоокът в града под тепетата.

Още по темата: 
В Пловдив: Скандал за 60 милиона лева влиза в прокуратурата
http://www.desant.net/show-news/33349/


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки