Надежда Семерджиева е новото попълнение в Районна прокуратура-Пловдив


Надежда Семерджиева е новото попълнение в Районна прокуратура-Пловдив
Рйонният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова (вляво) и Надежда Семерджиева (вдясно), по време не церемонията по встъпване в длъжност
18 Януари 2017, Сряда


Тя заема длъжността с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс за първоначално назначаване.

Автор: Десант

В Районна прокуратура-Пловдив се проведе тържествена церемония по встъпване в длъжност на нов прокурор – Надежда Семерджиева, която заема длъжността с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс за първоначално назначаване.

В присъствието на Гергана Мутафова,  районен прокурор на гр. Пловдив, и прокурорите от Районна прокуратура, тя положи тържествената клетва и подписа клетвения лист, съгласно разпоредбите на чл. 155 и чл. 157 от Закона за съдебната власт.

Надежда Семерджиева е завършила „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2004 г. Тя има 11 години юридически стаж. Работила е като адвокат, а през последната година и като съдебен помощник в Търговското отделение в Окръжен съд-Пловдив.

Районният прокурор Гергана Мутафова й пожела успешна кариера и удовлетворение от работата, на която се е посветила. Прокурор Надежда Семерджиева ще бъде включена в групата по делата, които се внасят в съда като бързи и незабавни производства.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки