Бургас посреща есента с поредната „Флора“


Бургас посреща есента с поредната  „Флора“
29 Август 2016, Понеделник




Автор: Десант

От 21 до 25 септември в Бургас ще се проведе есенното издание на традиционното цветно изложение „Флора“. Тази есен на него ще се представят както производители и вносители на цветя, така и пчелари, производители на торфени смески, керамични саксии, препарати и други продукти, свързани тематично с форума.
За разлика от пролетта, сега няма да има чисто изложбена част. Отпада и конкурсният характер на събитието. Търговските площи на цветния базар ще бъдат разположени във вътрешния двор на експо центъра (при лоши метеорологични условия в залите).
Всички посетители ще имат възможността да се срещнат директно с производители и вносители на цветя и сходни продукти, да се запознаят с тенденциите в озеленяването и актуалните грижи за цветята през есенно-зимния сезон.
Покрай пъстроцветните саксии с цъфтящи и декоративни растения, посетителите ще могат да се сдобият и с различни видове висококачествен мед, а привържениците на здравословния начин на живот и био продуктите ще намерят пчелен прашец, восък, прополис, пчелно млечице и др.



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки