Конференция в Брюксел за миграционната политика и граничен контрол


Конференция в Брюксел за миграционната политика и граничен контрол
14 Ноември 2016, Понеделник


Инициативата е на българския евродепутат Ангел Джамбазки и цели търсенето на нов път към по-собри условия на живот за европейските граждани.

Автор: Десант

Българският евродепутат Ангел Джамбазки и негови колеги от групата на Европейските консерватори и реформисти са инициатори за провеждането на конференция на тема „Подобрена миграционна политика и граничен контрол", която ще се проведе на 15 ноември (вторник) в една от залите на Европейския парламент в Брюксел.

Участие във форума ще вземат много национални и европейски депутати от Германия, Полша, Финландия и Дания, международни експерти, както и народният представител от Патриотичния фронт доц. Милен Михов. Всички те споделят и напълно подкрепят позицията на Ангел Джамбазки, че е нужна нова общоевропейска политика за отблъскване на нелегалната миграция.

Конференцията ще бъде първата от серия събития, посветени на злободневна за цяла Европа мигразионна криза, като целта е да се затвърдят и прокарат идеи за бъдещо сътрудничество и нов път към подобрени условия на живот на европейските граждани.


В категории: Новини , Политика , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки