Община Исперих ще модернизира уличното осветление в 24 населени места


Община Исперих ще модернизира уличното осветление в 24 населени места
28 Август 2024, Сряда


Администрацията ще инвестира над 5 милиона лева в проекта

Автор: Десант

Над 5 милиона лева (4 554 752,73 лв. без ДДС) ще инвестира Община Исперих в модернизация и внедряване на интелигентно управление на уличното осветление на 24 населени места на територията на общината. 

Това ще стане както в самия общински център Исперих, така и в селата Белинци, Бърдоква, Вазово, Голям Поровец, Делчево, Духовец, Йонково, Китанчево, Конево, Къпиновци, Лудогорци, Лъвино, Малко Йонково, Драгомъж, Малък Поровец, Печеница, Подайва, Райнино, Свещари, Средоселци, Старо Селище, Тодорово и Яким Груево.

В рамките на ремонта, за който е обявена обществена поръчка, ще бъдат демонтирани 4387 стари осветителни тела и конзоли, като ще се монтират нови 7667 осветителни тела със съответните конзоли за тях.

Нови ще са и 99 от стоманотръбните стълбове за уличното осветление. 

Ще се подмени цялата въздушна ел.мрежа за улично осветление с нова, ще се доставят и монтират 68 табла за Система за автоматизация, управление и мониторинг на уличното осветление.

Целта е да се подобри качеството на живот в населените места в Община Исперих.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Bonth12
02.09.2024 20:56:58
0
0
добро утро

Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни.

Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail.com

Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност.

на ваше разположение
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки