В Трявна започна укрепването на втори железен мост


В Трявна започна укрепването на втори железен мост
Снимка: Община Трявна
04 Септември 2024, Сряда


За компрометираните участъци и състоянието на съоръжението, създаващо опасност за преминаването му, са сигнализирали граждани

Автор: Десант

Община Трявна започна укрепването на железния мост, свързващ улиците „Осми март“, „Петър Генчев“ и „Белчо Белчев“ в балканското градче.

В средата на миналия месец бе укрепен и боядисан железният мост в парка зад тревненското читалище „Пенчо Славейков 1871“.

За компрометираните участъци и състоянието на съоръжението, създаващо опасност за преминаването му, в общинската администрация са сигнализирали граждани. 

След получаването им, веднага е направена необходимата организация, извършен е оглед на място и са предприети действия по укрепването на мостовото съоръжение. Бързо е намерено решение на проблема и компрометираните участъци са заварени. 

Предстои в следващите дни да бъде извършено и планирано боядисване на железния мост, с което предприетите ремонтни дейности ще бъдат завършени, информират от Община Трявна.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Bonth12
05.09.2024 02:10:46
0
0
добро утро

Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни.

Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail.com

Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност.

на ваше разположение
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки