Летни курсове по източни езици организира филиалът на СУ в Бургас


Летни курсове по източни езици организира филиалът на СУ в Бургас
25 Юни 2024, Вторник


Участниците в тях ще се потопят в екзотичната култура на Китай и Япония

Автор: Десант

За втора година курсът „Chinese Language and Culture Summer Camp”", организиран от филиала в Бургас на Софийския университет „Св. Климент Охридски“  и Институт „Конфуций“, предоставя възможност за студенти и учениците от 7 до 12 клас да прекарат интересни и различни летни дни.

Под ръководството на преподавателките Ду Съдзие и Ли Бо на всички участници предстои едно увлекателно пътешествие в магичния свят на древен и съвременен Китай. Курсът ще се проведе в периода от 8 до 19 юли, изцяло на английски и китайски език. Записването е отворено и ще продължи до 30 юни с регистрация на следния линк: https://x.gd/RDWtU

Екипът на катедра „Японистика“ при Факултета за класически и нови филологии пък е приготвил вълнуващо  „учебно парти“ с интерактивни занятия и практически работилници в тазгодишния курс по японски език и култура „Мацури - магията на японските летни фестивали“. Защото чуем ли лято - японско лято, се сещаме за фестивалния дух, танцувални стъпки, фойерверки в далечината и цветните платове на юкат.

Време на провеждане: 29 юли - 9 август 2024 г. Записването е чрез попълване на електронен формуляр: https://x.gd/47iSG


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки