Пожарът над Стара Загора продължава


Пожарът над Стара Загора продължава
Снимки: Община Стара Загора
16 Юли 2024, Вторник


Очаква се в гасенето му да се включат два хеликоптера, Мини Марица Изток и ТЕЦ Марица изток 2 подпомагат борбата с огъня с хора и техника, участват и много доброволци


Към момента обстановката, свързана с пожара северозападно от Стара Загора, остава сложна. Частичното бедствено положение остава в сила. Работи се денонощно, съобщават от старозагорската областна администрация.



Посоката на пожара е към село Пряпорец, като горят короните на дърветата, което изключително много затруднява гасенето. На място са всички свободни екипи на пожарната. Мини Марица Изток и ТЕЦ Марица изток 2 подпомагат борбата с огъня с хора и техника. 

Към този момент в района горят 6 активни огнища. Няма пострадали хора, изгоряла е една къща. В гасенето се включиха военни, служители от Държавно горско стопанство и близо 200 доброволци.



Очакват се два хеликоптера, които да се включат в гасенето по разпореждане на министъра на вътрешните работи, информира старозагорският областен управител Методи Марков.




В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Didier93
23.07.2024 01:25:55
0
0
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@gmail.com
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки