Незаети места и в бургаския филиал на СУ


Незаети места и в бургаския филиал на СУ
28 Август 2024, Сряда


Те са в специалностите „Музикални медийни технологии и тонрежисура“ и задочно обучение по „История"

Автор: Десант

В бургаския филиал на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ е обявен допълнителен прием за специалност „Музикални медийни технологии и тонрежисура“, като свободните места са само в платена форма на обучение – 3 бр. Местата за субсидирано от държавата обучение са напълно заети в рамките на редовния прием.

За желаещите да изучават „История – задочно“ във филиала Историческият факултет на СУ също предоставя възможност за допълнителен прием.

Срокът за регистрация за класиране е от 9 до 13 септември 2024 г. Процедурата по подаване на документи е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg. Достъпът до електронния портал изисква задължителна начална регистрация чрез валидни лични данни и валиден адрес на електронната поща.

В допълнителния прием могат да участват кандидати, които са участвали в класиранията, но не са приети в рамките на броя на приетите студенти в съответствие с утвърдения капацитет на висшето училище, професионалните направления и на специалностите от регулираните професии, както и кандидати, които не са участвали досега в кандидатстудентската кампания на Софийския университет, но отговарят на условията за прием.

Класирането ще бъде обявено на 17 септември 2024 г. Записването на новоприетите студенти ще бъде на 18, 19 и 20 септември 2024 г.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки